Shenzhen ruijiatai Technology Co., Ltd

Nyheter

Nio processer för tryck vid överföring av vatten
Släpp tid: 2020-08-01 16:25:05  träffar: 15

Vattenöverföringsteknik är ett slags tryckning som använder vattentryck för att hydrolysera överföringspapper och plastfilm med färgstarka bilder.Det finns två typer av färdigheter för överföring av vatten, den ena är färdigheter för överföring av vattenmärken, den andra är färdigheter i överföring av vattentortyr.


Efter att färgglada linjer tryckts på särskilt kemiskt behandlad film eller papper för överföring av vatten överförs färgstarka mönster jämnt till produktens yta genom påverkan av vattentrycket, medan den belagda filmen eller överföringspapperet för vatten aktivt löses upp i vatten.


Efter rengöring och torkning sprutar ett skikt av genomskinlig skyddsbeläggning och bildar sedan en tredimensionell simuleringsbild och text på produktens yta, så att produkten uppvisar en annan tredimensionell visuell effekt.


Tryckning av vatten

1.Filmtryck: tryck på olika bilder på polymer film.


2.primer för sprutor: många råvaror måste beläggas med ett skikt av självhäftande material, t.ex. metall, keramik osv. om du vill överföra olika bilder, är det nödvändigt att använda olika bakgrundsfärger, t.ex. träkornsubstrat som använder brunt, kaffefärg, jordgult osv., stenkornsubstrat med vitt osv.


3.Utvidgning av membranet: låt membranet ligga platt på vattenytan och vänta på att membranet expanderar smidigt.


4.Aktivering: med ett särskilt lösningsmedel (aktivator) för att aktivera bilden av överföringsfilmen till bläckförhållanden.


Fem.Överföringsuttryck: använd vattentryck för att skriva ut den aktiverade bilden på det tryckta objektet.


6.Vattentvätt: tvätta resterande orenheter i det tryckta arbetsstycket med vatten.


7.Torkning: skall vara torkning av tryckta arbetsstycken, temperatur som skall bestämmas av datans primalititet och smältpunkt.


Åtta.Tillsats av spray: sprejgenomskinlig skyddsfärg för att skydda ytan på det tryckta objektet.


9.Torkning: kommer att torka upp objektets yta.

zmkm-800_800 (4).jpg


Tidigare: Egenskaper för tryck vid överf...

Nästa: Grundläggande kunskaper om tryck...